SILENCI I TRANQUIL·LITAT AL PRIORAT

En un dels entorns més reservats del Priorat, trobareu el Xalet de l’Assut, una antiga casa a tocar de Cornudella de Montsant que destaca per la seva tranquil·litat i serenor. No hi ha res més bonic que obrir la finestra i observar la natura, els ocells que sobrevolen el jardí i escoltar les seves cantarelles. És ideal per gaudir d’uns dies de desconnexió, amb família i amb amics!

SILENCI I TRANQUIL·LITAT AL PRIORAT

En un dels entorns més reservats del Priorat, trobareu el Xalet de l’Assut, una antiga casa a tocar de Cornudella de Montsant que destaca per la seva tranquil·litat i serenor. No hi ha res més bonic que obrir la finestra i observar la natura, els ocells que sobrevolen el jardí i escoltar les seves cantarelles. És ideal per gaudir d’uns dies de desconnexió, amb família i amb amics!

LA CASA

El Xalet de l’Assut és una casa aïllada enmig de la muntanya. Disposa d’una gran terrassa, assolellada a l’hivern i amb força ombra a l’estiu. Just a l’entrada, sota el porxo de moreres, hi ha una àrea de lleure amb una petita barbacoa.

 

La casa té dues plantes. A la primera planta hi ha el rebedor, el menjador amb llar de foc, la cuina, un bany i un bloc d’habitacions. A la segona planta hi ha un altre bany i un altre bloc d’habitacions.

 

La distribució de places és la següent:
PRIMER PIS:
Habitació Estopinyà: 2 llits
Habitació Riudecanyes: 2 lliteres (4 persones)
Habitació Gorgs: 2 llits
SEGON PIS:
Habitació Glorieta: 2 lliteres (4 persones)
Habitació Carcaix: 1 llit de matrimoni
Habitació Codolles: 1 llit de matrimoni

 

La cuina està completament equipada, compta amb tots els utensilis necessaris per a preparar els àpats. Disposa dels electrodomèstics següents: microones, vitroceràmica, forn, nevera-congelador, rentadora i rentaplats.

 

Els dos banys són complerts (amb plat de dutxa), i les habitacions inclouen la roba de llit (la única cosa que no hi ha són tovalloles). En total, la casa té una capacitat per a 16 persones.

 

El Xalet de l’Assut té calefacció i wiffi gratuït per tots els clients. També disposa d’un bon feix de llenya (a punt per encendre la llar de foc) i compta amb un petit espai destinat als animals: gallines, un cavall, un ruc i cabretes.

 

PREUS I CONDICIONS

Preus (Taxa Turística inclosa): 
– Estades d’un dia: 400€
– Estades de més d’un dia: 320€/dia 
Lloguer de bressol: 12€

En dates especials (ponts, Nadal, setmana santa…) s’estableixen estades mínimes, consulteu-nos.

CONDICIONS DE LA CASA

L’import de l’estada es liquidarà en el moment de recollir les claus.

En finalitzar l’estada la casa s’ha de deixar neta i ordenada. En cas contrari es descomptarà una penalització de la fiança.

En general, l’hora d’entrada a la casa serà a partir de les 13h de la tarda.

En general, l’hora de sortida serà abans a les 12h.

S’admeten animals de companyia, però caldrà abonar una fiança extra de 100€.

No es permeten realitzar festes, ni a l’interior ni a l’exterior, que alterin la tranquilitat de la zona.

M

CANCEL·LACIÓ DE LA RESERVA

El client té dret a cancel·lar la reserva confirmada, sense cap penalització, sempre que es faci abans dels 10 dies anteriors a la data d’arribada, llevat pacte en contrari.

La cancel·lació efectuada pel client dins els 10 dies anteriors a la data d’arribada danarà lloc a les següents penalitzacions, llevat de pacte en contrari:

– Cancel·lació fins a 7 dies abans: es cobrarà el 100% de l’import de la fiança.

– Cancel·lació entre 10 i 7 dies abans: es cobrarà el 50% de l’import de la fiança.

En cas de que el client abandoni l’allotjament dies abans del contractat, no es farà abonament de cap import per part de Montsant Natura.

Atenció: en estades de SETMANA SANTA, NADAL i CAP D’ANY, la cancelació a menys de 30 dies a l’arribada, suposarà la pèrdua del 100% de l’import de la fiança.

PAGA I SENYAL PER RESERVES

Per a formalitzar la reserva al Xalet de l’Assut, sol·licitem un pagament  de 150€ en estades normals i 200€ per estades de Setmana Santa, Nadal i Cap d’Any.

Aquest import, serà retornat per transferència bancària un cop finalitzada l’estada i comprovat l’estat de la casa. En cas d’haver-hi desperfectes, es demanarà valoració de la reparació i es descomptarà de la fiança.

ACREDITACIÓ I REGISTRE DE VIATGERS

Les persones que s’allotgen en els establiments d’hostalatge ubicats a Catalunya, s’hi han de registrar obligatòriament. Article 2 de l’Ordre IRP/418/2010, de 5 d’agost, sobre l’obligació de registre i comunicació a la Direcció General de la Policia de les persones que s’allotgen als establiments d’hostalatge ubicats a Catalunya. El document nacional d’identitat és obligatori a partir dels catorze anys. Article 9.1 de la Llei orgànica 4/2015, de 30 de març, de protecció de la seguretat ciutadana.

A LoRefugi disposem d’un servei de comunicat automàtic mitjançant lectura del DNI o Passaport original. La gestió del registre de viatgers manual, perquè el client no disposa de cap dels dos documents indicats, suposarà un suplement d’1€ en concepte de gestió administrativa.

CONSULTA TOTES LES NOSTRES OFERTES I PROMOCIONS

ON SOM

Adreça

Crtra. TP-7402 de Cornudella a Porrera
43360 – Cornudella de Montsant
Tarragona

Coordenades GPS

Latitud: 41° 14′ 00.5″
Longitud: 0°53’21.5″

Com arribar

Des de Tarragona (AVE)
Des de Reus (Aeroport)
Des de Barcelona
Des de Lleida

Share This