Us ve de gust un cap de setmana diferent en família?  Entre Cornudella i Prades, tenim preparats uns dies d’aventures especials per fer-ho en família.

 

El Priorat és una comarca amb molt d’encant i amb moltes experiències per viure i gaudir en família. Us convidem a passar uns dies diferents entre Cornudella de Montsant i Prades.

Aquest paquet, està pensat especialment per aquelles famílies que tinguin ganes de gaudir noves experiències i sobretot, noves aventures. Com? Doncs en un parc d’aventures on podreu divertir-vos escalant al rocòdrom, practicar la punteria amb el tir amb arc, divertir-vos en el circuït de proves d’habilitat: Western Ride, demostrar les vostres habilitats en un petit circuit d’orientació i finalment una experiència Balance bike.

Us allotjareu a LoRefugi, que més que un refugi, és una manera de viure i gaudir de la nostra terra, la nostra comarca, el Priorat. L’edifici, una antiga casa pairal, és lloc de confort de tots aquells que necessiten tranquil·litat i silenci. Al bell mig del poble i de fàcil accés, els trobareu preparats per ensenyar-vos tots els racons que ens envolten. Vine i viu la natura i l’aventura.

El sopar al gastrobar de LoRefugi trobareu menús casolans basats en la cuina típica i tradicional de la nostra zona incorporant alguns plats de cuina moderna. A més a més, estan adaptats a vegetarians, celíacs, al·lèrgics, etc.

EL PACK INCLOU: 
– 1 sopar a LoRefugi Gastrobar
– 1 nit d’allotjament a LoRefugi
– Activitat en família: Parc Aventura Prades.

Des de: 44,00/persona

 

Experiència comercialitzada per
SiuranaTours Agència de Viatges GC-003761
www.siuranatours.com

Share This