AVENTURES PER TERRES HISTÒRIQUES

Mil i unes aventures us esperen al Priorat, una comarca carregada de sorprenents experiències, amb una bellesa paisatgística única de la zona gràcies al prominent Montsant i els penya-segats tant característics. Petits pobles encantadors, com Siurana, o la Nova York del Priorat, és a dir, la Vilella Baixa, les antigues restes de la Cartoixa d’Escaladei, entre d’altres.

Les rutes que us oferim són immillorables, gaudireu de les vistes, de les emocions que es viuen en una comarca vinícola, travessant camins en 4×4 i amb un guia que us deixarà ben bocabadats!

Amb un sol dia no en tenim prou per descobrir el Priorat, una comarca vinícola, amb tres denominacions d’origen i imponents costers de vinya que fan que els nostres vins siguin dels més coneguts internacionalment.

Necessitem dies, setmanes i per què no, mesos, per visitar tots els paratges naturals de la comarca, els seus costers de vinya, ja siguin Denominació d’origen Montsant com Priorat, els seus cellers i per suposat, tastar els seus vins i tornar-nos, encara que sigui una mica, experts en el tema.

Des de Montsant Natura Adventures, us oferim tot un seguit de serveis que són la clau per gaudir d’aquest territori. Com?

  • En primer lloc, tenim tot un seguit de Rutes 4×4 ideals per ensenyar-vos les vinyes i els diferents paisatges que donen personalitat a la comarca. Durant aquestes rutes, recorrerem camins inèdits que ens descobriran paratges amagats entre els petits pobles.
  • Serà l’excusa perfecta, doncs, per visitar diferents cellers de la zona, ja siguin modernistes, d’obra nova o antigues cooperatives. Descobrirem el vi, les seves varietats i ja posats, també descobrirem l’oli i les seves varietats.
  • A més a més d’aquestes dues activitats, també estem a la disposició dels excursionistes mitjançant el servei de transfer de maletes. Us portem les vostres maletes del punt inicial de la ruta que ens indiqueu al punt final, d’aquesta manera, podreu gaudir encara més de la caminada ja que l’ocasió s’ho mereix.
  • Un altre servei que podreu trobar a Montsant Natura Adventures és el servei de taxi. Us portem on sigui, en el moment que necessiteu. Només cal que ens contacteu i dit i fet.

ESPECIAL COVID-19

Totes les activitats compleixen amb les mesures d’higiene i comportament social establertes per la prevenció de contagis. Aquestes mesures es van adaptant a la normativa vigent en tot moment.

Share This