LoRefugi UN ALLOTJAMENT QUE S’HA DE VIURE

LoRefugi és més que un refugi, és una manera de viure i gaudir de la nostra terra, la nostra comarca, el Priorat. L’edifici, una antiga casa pairal, és lloc de confort de tots aquells que necessiten tranquil·litat i silenci. Al bell mig del poble i de fàcil accés, ens trobareu preparats per ensenyar-vos tots els racons que ens envolten. Vine i viu la natura i l’aventura amb nosaltres!

LoRefugi UN ALLOTJAMENT QUE S’HA DE VIURE

LoRefugi és més que un refugi, és una manera de viure i gaudir de la nostra terra, la nostra comarca, el Priorat. L’edifici, una antiga casa pairal, és lloc de confort de tots aquells que necessiten tranquil·litat i silenci. Al bell mig del poble i de fàcil accés, ens trobareu preparats per ensenyar-vos tots els racons que ens envolten. Vine i viu la natura i l’aventura amb nosaltres!


LoRefugi primer allotjament del Parc Natural de Montsant amb certificació Starlight

+ informació

AVÍS IMPORTANT

Els dimecres LoRefugi Gastrobar tanca per descans setmanal. Els dimecres el check-in a LoRefugi s’haurà de concertar i fer abans de les 17h. Els dimecres no es serviran sopars.

 

LA CASA

LoRefugi és una antiga casa pairal, situada al bell mig de Cornudella de Montsant, que per les seves característiques i dimensions s’han pogut conservar en gran part. La seva llarga història es veu reflexada entre les seves parets. Els records d’anys passats comparteixen espai amb les noves cares i les noves experiències que s’hi  viuen actualment.

L’edifici de quatre plantes, té diferents espais per tal de poder gaudir d’una estada fantàstica sense trobar a faltar res. 

A més a més, té vàries habitacions per albergar diferents grups: Siuranella (2 persones), Albarca (2 persones), Gritella (4 persones), Mussara (8 persones), Montsant (10 persones), Siurana (matrimoni), Obaga (2 persones).

Els espais comuns de la casa són els lavabos, les dutxes i el menjador. Aquest últim, és un espai ben ampli i ideal per reunir-se amb els companys, tenir una bona conversa tot jugant amb algun joc de taula i brindar amb una copa de vi del Priorat. Al menjador hi ha una zona de cuina lliure de refugi (un marbre amb pica i nevera).

Totes les instal·lacions disposen d’aigua calenta i calefacció (19º), per tant, no cal patir per els dies freds d’hivern, ja que l’escalfor ens envolta i ens permet gaudir del Priorat tot l’any.

SERVEIS

SERVEI DE CUINA

Oferim menús casolans basats en la cuina típica i tradicional de la nostra zona incorporant alguns plats de cuina moderna. Ens adaptem a les necessitats dels clients: vegetarians, celíacs, al·lèrgics, etc. Per a grups oferim esmorzars a la carta o de bufet. També teniu l’opció de menjar de carta a LoRefugi Gastrobar

PRODUCTES DE PROXIMITAT

Treballem el producte de proximitat i de temporada. Col·laborem amb petits productors de la zona i a l’estiu tenim el nostre hort!

GRUPS

Si heu de celebrar alguna cosa i sou una bona colla, ens posem a la vostra disposició organitzant la vostra estada.

GUIES D’ESCALADA I RUTES

Tenim ressenyes d’escalada actualitzades, informació de rutes per fer a peu o en BTT i podem assessorar-vos en itineraris que vulgueu fer per lliure.

WIFI GRATUÏT

Totes les instal·lacions de LoRefugi tenen servei de wifi gratuït. També disposem de punts de càrrega de portàtils i mòbils.

APARCAMENT DE BICICLETES

Tenim espais ideals per deixar les bicicletes. També disposem d’una zona de neteja i un petit taller amb eines bàsiques per a reparacions d’urgència.

PREUS I CONDICIONS

Dormir: 18€
Sopar: 15€. El menú consta de primer plat, segon plat, postres, pa i aigua (no s’escullen plats). Els canvis de menú  tindràn un suplement de 3€.

– Lloguer de llençols, mantes i coixí: 4,00€  (només es paga un cop per estada)
– Lloguer de coixí: 1,00€ (només es paga un cop per estada)
– Lloguer de tovallola: 1,00 € (només es paga un cop per estada)
– Lloguer de bressol: 6€/nit

NOTES
En dates especials (ponts, Nadal, setmana santa…) s’estableixen estades mínimes, consulteu-nos.

CONDICIONS DE LA CASA

– En el moment d’entrar a la casa es liquidarà el 100% de l’estada.
– L’horari d’obertura de la recepció de LoRefugi és a partir de les 17h (d’octubre a març) i a partir de les 18h (d’abril a setembre).
– L’horari de tancament de la recepció de LoRefugi és a les 23h
– Les habitacions s’han d’alliberar a les 10h i l’horari de sortir de la casa serà com a màxim les 12h.
– A partir de les 23h es respectarà el silenci absolut a totes les instal·lacions del refugi.
– No s’admeten animals de companyia.

PAGA I SENYAL PER RESERVES

Per a formalitzar la reserva a LoRefugi, sol·licitem un pagament avançat del 30% del preu total de l’estada. En casos puntuals com ponts, Setmana Santa i estades especials, s’haurà de pagar el 100% de l’estada per avançat.

La resta de l’import de l’estada, es liquidarà en arribar a LoRefugi.

ACREDITACIÓ I REGISTRE DE VIATGERS

Les persones que s’allotgen en els establiments d’hostalatge ubicats a Catalunya, s’hi han de registrar obligatòriament. Article 2 de l’Ordre IRP/418/2010, de 5 d’agost, sobre l’obligació de registre i comunicació a la Direcció General de la Policia de les persones que s’allotgen als establiments d’hostalatge ubicats a Catalunya. El document nacional d’identitat és obligatori a partir dels catorze anys. Article 9.1 de la Llei orgànica 4/2015, de 30 de març, de protecció de la seguretat ciutadana.

A LoRefugi disposem d’un servei de comunicat automàtic mitjançant lectura del DNI o Passaport original. La gestió del registre de viatgers manual, perquè el client no disposa de cap dels dos documents indicats, suposarà un suplement d’1€ en concepte de gestió administrativa.

M

CANCEL·LACIÓ DE LA RESERVA

El client té dret a cancel·lar la reserva confirmada, sense cap penalització, sempre que es faci abans dels 10 dies anteriors a la data d’arribada, llevat pacte en contrari.

La cancel·lació efectuada pel client dins els 10 dies anteriors a la data d’arribada danarà lloc a les següents penalitzacions, llevat de pacte en contrari:
– Cancel·lació fins a 48 hores abans: es cobrarà el 100% de l’import de la reserva.
– Cancel·lació entre 10 i 2 dies abans: es cobrarà el 30% de l’import de la reserva.

En cas de que el client abandoni l’allotjament dies abans del contractat, no es farà abonament de cap import per part de LoRefugi, llevat de pacte específic entre les parts.

Totes les cancelacions tindran un càrrec de 5€ en concepte de gestió i despeses bancàries.

Per a cancel·lacions de reserves efectuades entre el 22 de desembre i el 5 de gener, setmana santa i ponts, no es retornarà l’import pagat com a reserva-fiança (30% de l’estada).

ESPECIAL COVID

GENERAL
No podreu accedir a les nostres instal·lacions si presenteu alguns dels símptomes de la Covid-19 o fa menys de 2 dies que heu estat en contacte amb alguna persona contagiada.
Rentem tots els llençols i tovalloles a mínim 90ºC.
Utilitzem una solució alcohòlica per desinfectar totes les superfícies, poms de portes i interruptors.
Abans i després de totes les estades ventilem totes les instal·lacions, les netegem i les desinfectem a fons.

ELS HOSTES
A tots els espais comuns hi trobareu gel hidroalcohòlic, utilitzeu-lo per desinfectar-vos bé les mans
Als lavabos trobareu una ampolla de líquid desinfectant, ruixeu suaument l’espai que heu utilitzat

IMPORTANT
A Cornudella de Montsant hi ha una Àrea Bàsica de Salut amb assistència les 24h. Si necessiteu assistència mèdica urgent, podeu trucar al 112 les 24 hores del dia.

COMPLEMENTA LA TEVA ESTADA

ON SOM

Adreça

C/ Major, 37
43360 – Cornudella de Montsant
Tarragona

Coordenades GPS

Latitud: 41º 15′ 53.261″
Longitud: 0º 54′ 17.404″

Com arribar

Des de Tarragona (AVE)
Des de Reus (Aeroport)
Des de Barcelona
Des de Lleida

Share This