Un any més ens sumem al Benvinguts a Pagès. Durant el cap de setmana del 2 i 3 d’octubre us esperem a Cornudella de Montsant on us oferirem diverses propostes per gaudir d’un cap de setmana diferent!

Veniu en família? Us imagineu un espai creatiu just als peus del Montsant i envoltat de vinyes? Creativins és una activitat enoturística i totalment familiar, els protagonistes seran els nens. El vi continuarà sent part essencial de la visita, però li donarem un ús diferent. Un espai singular, una plaça entre les vinyes, on els nens poden deixar pas a la seva creativitat, pintar amb vi i crear amb els materials que la natura ens regala mentre els pares poden gaudir d’un tast de vins en un entorn idíl·lic. Els adults gaudireu d’un tast de vins i productes locals entre vinyes. Reserveu ara >>

Sou winelovers? Diumenge al matí organitzarem una visita a la Cooperativa de Cornudella de Montsant amb tast especial Benvinguts a Pagès. Modernisme, vinicultura i gastronomia fusionats en un cap de setmana on ens trobareu submergits en plena verema. Reserveu ara >>. 

Sou de bon palar? A LoRefugi Gastrobar durant el cap de setmana, oferirem un menú especial per sopar, elaborat amb productes locals. Porc ecològic del poble, tomàquets de la vall del Siurana, formatges de pastora i grans vins del Priorat! Deixeu-vos envair pels sabors i textures de Km0. Podeu reservar trucant al 977821313.

Gaudiu d’un gran cap de setmana! Combineu-vos activitats, visites i àpats com vulgueu durant el cap de setmana. Nosaltres us ho posem fàcil:
– Estada gastronòmica. Preu: 65€/persona. Inclou: 2 nits, 1 sopar de menú, 1 sopar especial BAP.
– Estada per a famílies. Preu adult: 75€ – Preu infantil: 55€. Inclou: 2 nits, 1 sopar de menú, 1 sopar BAP i activitat a la vinya.
– Estada per a winelovers. Preu: 75€. Inclou: 2 nits, 1 sopar de menú, 1 sopar BAP i visita amb tast.
Consulteu-nos per telèfon al 977821313 o per correu a info@montsantnatura.cat

 

Consulta disponiblitat i fes la teva reserva!
Si tens qualsevol dubte, truca’ns al 977821313.

 

Share This