Gaudiu d’un cap de setmana de gastronomia i enologia. Des de Cornudella de Montsant iniciarem una ruta 4×4 on ens portaran a fer un itinerari a peu entre les fantàstiques vinyes. Una vegada tornats al poble visitarem el Celler Cooperatiu de Cornudella de Montsant, amb tast de tres vins.

 

Us convidem al Priorat per gaudir de la gastronomia de la zona i la producció de vins amb Denominació d’Origen.

L’estada tindrà lloc a LoRefugi, on soparem i dormirem i l’endemà es durà a terme l’activitat Entre Còdols, de l’ermita al celler, que tindrà inici al poble de Cornudella de Montsant amb una ruta amb vehicle 4×4 que ens pujarà a l’Ermita de Sant Joan del Codolar, situada a la falda del Parc Natural de la Serra de Montsant, terra d’eremites i tradició vitícola.
Des d’allí baixarem passejant per l’antic Camí dels Cartoixans fins arribar a Cornudella de Montsant, gaudint d’un bell itinerari entre vinyes i conreus. Un cop a Cornudella, realitzarem la visita guiada al Celler Cooperatiu, edifici modernista obra del deixeble d’Antoni Gaudí; Cèsar Martinell.

L’arquitectura i la història ens transportarà cap a una època on tot girava al voltant dels ceps. Els 5 sentits s’activaran i ens posarem a la pell d’un professional enòleg intentant desxifrar els enigmes que ens amaguen els vins que tastarem, elaborats al mateix celler.

EL PACK INCLOU:
– Sopar a LoRefugi (menú extra amb vi inclòs)
– 1 nit d’allotjament (inclou roba de llit)
– Entre Còdols de l’Ermita al celler:
·    Ruta 4×4 fins a l’ermita de Sant Joan del Codolar.
·    Passejada entre vinyes pel Camí dels Cartoixans.
·    Visita guiada al Celler Cooperatiu de Cornudella de Montsant.
·    Tast de vins del celler.

Des de: 59,00/persona

 

Experiència comercialitzada per
SiuranaTours Agència de Viatges GC-003761
www.siuranatours.com

Share This