El proper dijous 14 de desembre, l’Oficina Jove del Priorat i l’àrea de Desenvolupament Econòmic Comarcal, Paisatge i Sostenibilitat del Consell Comarcal del Priorat organitzen la primera trobada de treball en xarxa (networking) per a joves emprenedors i emprenedores del Priorat, amb l’objectiu de crear una xarxa de col·laboració, intercanvi i oportunitats de negoci entre els diferents sectors econòmics i socials de la comarca. La jornada comptarà amb la participació de Montsant Natura, que ha rebut l’encàrreg de coordinar-ne els actes.

Des de l’Oficina Jove i l’àrea de Promoció i Desenvolupament del Consell Comarcal del Priorat es vol impulsar el teixit emprenedor de la comarca, donant suport i visibilitat als projectes joves que contribueixen al desenvolupament econòmic i social del territori. Aquesta trobada és una oportunitat única per a connectar amb altres persones emprenedores i empresàries, compartir experiències i idees, i generar sinergies que puguin beneficiar el futur dels negocis i les entitats participants.

Així doncs, l’esdeveniment, que tindrà lloc a Falset a les 16 hores, comptarà amb la participació principal de dues expertes en emprenedoria, consultoria i innovació: l’Esther Perelló, que oferirà una conferència inspiradora sobre els reptes i les claus per a triomfar en el món empresarial, i la Maria Batet, que facilitarà la dinàmica de treball en xarxa, realitzarà el sumari de la trobada, i donarà consells pràctics per a millorar les relacions professionals.

Perelló és emprenedora social i CEO de Fasolà, SCCL, una empresa dedicada a la consultoria estratègica, la innovació ecosistèmica i la generació de models innovadors i disruptius en àmbits com el tèxtil, la moda, l’agricultura, etc… (https://www.fasola.cat/). Batet, per la seva banda, és emprenedora, formadora, consultora i coach especialitzada en emprenedoria, creativitat  (Visual Thinking) i innovació. Ha publicat diversos llibres sobre aquests temes i ha impartit cursos i tallers a centres educatius, universitats i empreses (http://valorsdemprendre.com).

La trobada està dirigida a totes aquelles persones joves que tinguin una empresa, una activitat autònoma, una entitat o una associació al Priorat o als seus voltants, i que vulguin ampliar la seva xarxa de contactes i col·laboracions, així com conèixer altres iniciatives emprenedores de la comarca.

L’activitat es clourà amb un piscolabis per a fomentar un ambient distès i afavorir les relacions personals i professionals.

Per assistir-hi, cal inscriure’s prèviament a l’enllaç https://scur.cat/J0Y8L8. Per a més informació, es pot contactar amb l’Oficina Jove del Priorat al correu oficinajove@priorat.org o al telèfon 663 935 822.

Aquesta acció està subvencionada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local.

Share This