Fa unes setmanes, el Parc Natural del Montsant, va obtenir la Carta Europea de Turisme Sostenible al Parlament Europeu de Brussel·les. Nosaltres, també hi estem adherits i no en podríem estar més contents. Aquesta acreditació d’àmbit europeu, l’atorga la Federació EUROPARC i certifica que el desenvolupament del turisme al Priorat es duu de forma sostenible.

Vam començar a treballar-hi l’any 2014, i aquest passat maig es va superar l’avaluació que certifica el Priorat com un territori natural protegit, sostenible i de qualitat, contribuint al desenvolupament socioeconòmic de la zona, generant activitat turística, i tot gràcies a un treball col·laboratiu, protegint i valoritzant el nostre patrimoni natural i cultural.

La nostra alegria s’accentua al formar part d’aquest emprenedor viatge, ja que demostra la presència de la comarca al mercat internacional, assegurant al turista que vetllem pel benestar del nostre territori i dels nostres visitants. El turisme sostenible satisfà les necessitats dels visitants, empreses i les poblacions locals sense causar efectes negatius al medi ambient, ja que aprofita i desenvolupa les potencialitats i els recursos locals.

Us animem doncs, a fer-nos una visita, i contemplar en primera persona el nostre fantàstic terme, la nostra gastronomia, la nostra història, les nostres olors i el paisatge ancestral que ens envolta.

Share This