Comencem un nou any i, amb ell, una nova etapa. Renovem el bar de LoRefugi, i ho fem de manera integral, per dins i per fora.
Aquest cap de setmana hem obert les portes de nou amb la cara ben neta. No només hem pintat el bar, sinó que hem canviat la il·luminació i hem redecorat els diferents espais per fer-lo més acollidor.
Tot per donar la benvinguda a aquest nou any que comença, però sobretot també, per legitimar els canvis que a partir d’ara regiran la nostra línia de treball. Ens plantegem una nova etapa amb il·lusió i optimisme, una etapa en la que apostarem fermament pels productes de qualitat i de proximitat. Hem renovat la nostra carta i hem afegit nous plats per vegetarians i vegans, i ho hem fet prioritzant els productes km 0 que tenim al nostre abast.
Una altra de les novetats que hem preparat per aquest 2014 és la secció “Vi del Mes”. I és que cada mes, al bar LoRefugi, oferirem un vi de la zona per tastar i el maridarem cada setmana amb una tapa diferent, elaborada amb productes frescos i de la zona. Farem tastos i degustacions in situ i moltes altres coses que no podem ni volem desvetllar-vos de cop.
També hem donat el tret de sortida als “Menús de Maridatge” amb els vins del Celler Cooperatiu de Cornudella, edifici modernista de Cèsar Martinell visitable tots els caps de setmana. Hem dissenyat dos menús, un que marida amb la línia dels vins “Castell de Siurana”, i un altre que ho fa amb la gama dels “Troies”. Tots dos menús es composen d’un aperitiu de benvinguda, un primer plat, un segon plat i postres, i inclouen el tast de tres vins.
Veniu i gaudiu amb nosaltres d’aquesta nova etapa, una etapa que es presenta plena de novetats i bones vibracions… Hi esteu tots/es convidats/des!