Gaudiu una estada en bona companyia en una de les zones amb les vistes més privilegiades de tot el Priorat.
Entre les parets calcàries del Montsant, tant característiques, i els penya segats de la Gritella i Siurana.
I per acabar-ho d’arrodonir, per què no gaudir de la natura tot fent un pícnic al riu?

 

El Priorat és una comarca amb molt d’encant i amb moltes experiències per viure i gaudir en família. Us convidem a gaudir d’uns dies diferents a Cornudella de Montsant.

El Priorat és conegut pels seus immensos camps de vinya i les seves variades denominacions, però també cal destacar la seva diversitat en flora i fauna, ja sigui autòctona com típica del clima mediterrani. Durant aquesta estada, i gràcies al full de ruta ben detallat que us proporcionarem, podreu gaudir d’un dia al riu fent un pícnic d’allò més exquisit.

Us allotjareu a LoRefugi, que més que un refugi, és una manera de viure i gaudir de la nostra terra, la nostra comarca, el Priorat. L’edifici, una antiga casa pairal, és lloc de confort de tots aquells que necessiten tranquil·litat i silenci. Al bell mig del poble i de fàcil accés, els trobareu preparats per ensenyar-vos tots els racons que ens envolten. Vine i viu la natura i l’aventura.

Els sopars al gastrobar de LoRefugi trobareu menús casolans basats en la cuina típica i tradicional de la nostra zona incorporant alguns plats de cuina moderna. A més a més, es poden adaptar a vegetarians, celíacs, al·lèrgics, etc. El sopar no inclou el vi, ja que disposen d’una àmplia carta de vins de la comarca.

CONDICIONS DE L’ACTIVITAT:  
– Cal portar calçat esportiu i roba de bany.
– Us recomanem que porteu crema solar i gorra o barret pel sol.

EL PACK INCLOU: 
– 2 sopars a LoRefugi Gastrobar
– 2 nits d’allotjament a LoRefugi
– Pícnic al riu.
– Full de ruta per arribar al riu.

Des de: 70,00/persona

 

Experiència comercialitzada per
SiuranaTours Agència de Viatges GC-003761
www.siuranatours.com

Share This