Us proposem una estada ideal per gaudir de bons àpats, assaborir grans vins i per descobrir on i com s’el·laboren el vins a peu de Montsant.

LoRefugi és més que un refugi, és una manera de viure i gaudir de la nostra terra, la nostra comarca, el Priorat. L’edifici, una antiga casa pairal, és lloc de confort de tots aquells que necessiten tranquil·litat i silenci. Al bell mig del poble i de fàcil accés, els trobareu preparats per ensenyar-vos tots els racons que ens envolten. Vine i viu la natura i l’aventura.

Per sopar al gastrobar de LoRefugi trobareu menús casolans basats en la cuina típica i tradicional de la nostra zona incorporant alguns plats de cuina moderna. A més a més, estan adaptats a vegetarians, celíacs, al·lèrgics, etc.

A l’hora d’esmorzar ho fareu d’una forma especial, us desplaçareu a les vinyes situades just a peus de Montsant, on les seves vistes són espectaculars i gaudireu d’un bon àpat acompanyat de productes locals, de proximitat i Km0.  A més a més, visitareu la vinya i per acabar fareu la visita Virmut del Celler Cooperatiu de Cornudella de Montsant, un celler modernista i centenari. La visita inclou un tour guiat per tot el celler i el tast comentat de tres dels seus vins a l’hora del vermut.

EL PACK INCLOU:  
– 1 nit d’allotjament a LoRefugi, Cornudella de Montsant.
– 1 sopar a LoRefugi Gastrobar, Cornudella de Montsant.
– 1 esmorzar entrevinyes + visita vinya, Cornudella de Montsant.
– Visita Virmut al Celler Cooperatiu de Cornudella de Montsant.

Des de: 69,00/persona

 

Experiència comercialitzada per
SiuranaTours Agència de Viatges GC-003761
www.siuranatours.com

Share This