Aprofitant que ve de gust gaudir del solet a migdia… el proper dissabte 23 de maig, celebrarem una FIDEUÀ PARTY a la terrassa de LoRefugi Gastrobar

Les places seran limitades (atenció a les condicions especials) i en podeu  fer reserva trucant o enviant whatsapp al 640778503.

PREUS:
· ADULTS Amanida verda + Fideuà + Got de Vi + Gelat + Cafè = 10€
· INFANTIL Fideuà + Aigua + Gelat = 6€

Us recordem que tot i tenir obert, cal que tingueu en compte les condicions especials i que poseu atenció a les mesures d’higiene en tot moment.

CONDICIONS ESPECIALS D’HIGIENE I SEGURETAT QUE S’HAURÀN DE COMPLIR:

La porta d’accés del Carrer Major romandrà tancada.

No podreu accedir a les nostres instal·lacions si presenteu alguns dels símptomes de la Covid-19 o fa menys de 14 dies que heu estat en contacte amb alguna persona contagiada.

Just entrar a l’escala del jardí trobareu un dosificador automàtic de gel hidroalcohòlic, desinfecteu-vos bé les mans abans d’entrar. Al lavabo en trobareu un altre, si us convé utilitzeu-los sense tocar-los amb les mans.

Podeu accedir al lavabo, procurant no tocar cap element de l’interior del local que no sigui imprescindible.

Eviteu tocar superfícies i elements que no us siguin necessaris.

Us recomanem que no deixeu el telèfon, claus ni objectes personals sobre la taula.

Les taules de grups no podran superar en cap cas les 10 persones.

Entre taules hi ha una distància de seguretat de 2 metres. Si us plau, no mogueu ni ajunteu taules i no envaïu l’espai de seguretat.

No disposarem de setrilleres, salers ni salseres compartides. Tots els condiments que podrem oferir-vos seran en mono-dosi, d’ús individual o afegits a la cuina.

Tovallons i estovalles seran de paper d’un sol ús.

Cada cop que uns clients abandonin la taula, procedirem a recollida de tot el material d’un sol ús i a desinfectar taula i cadires. Si us plau abans d’asseure-us a una taula buida, consulteu-nos!

A la terrassa hi trobareu una paperera de pedal. Llenceu-hi mocadors, guants i qualsevol altre element d’higiene personal que utilitzeu mentre estigueu a la terrassa. 

Share This