El cap de setmana del 6 i 7 de juny la comarca s’omplirà de fotògrafs i d’instagramers

Els amants de la fotografia, del paisatge i del Priorat en general tenen cita obligada el primer cap de setmana de juny, concretament els dies 6 i 7 de juny. El Centre d’Activitats Montsant Natura organitza un gran esdeveniment cultural a la comarca: la Primera Marató Fotogràfica del Priorat, un concurs de fotografia de 24 hores de durada amb el motiu del paisatge com a fil conductor. Durant el certament hi ha haurà també una trobada d’Instagramers i múltiples activitats paral·leles.

Aquest cap de setmana, durant el transcurs del Montsant Foto que ha tingut lloc a Falset, s’ha presentat públicament aquest projecte i s’ha donat el tret de sortida a la campanya de difusió. A la pàgina www.fotomaratopriorat.cat hi ha tota la informació actualitzada del certamen, així com les bases de les diferents modalitats, programa, col·laboradors, etc. Cal estar atents perquè les inscripcions s’obren el pròxim dilluns 27 d’abril.

L’objectiu que persegueix l’organització d’aquesta primera marató fotogràfica és donar a conèixer diferents llocs de la comarca i potenciar la pràctica activa de la fotografia. D’altra banda, amb aquesta primera edició del certamen es pretén també recolzar la candidatura del paisatge agrícola del Priorat com a Patrimoni Mundial per la Unesco. És per això que es destinarà una part de la inscripció a Prioritat, entitat que impulsa aquesta candidatura.

 

Share This