Aquest cap de setmana va tenir lloc la primera sortida fotogràfica del 2017 i no va poder anar millor! El temps ens va acompanyar i els escaladors ens van ensenyar com s’enfilen pedra amunt.

La zona on es va dur a terme la sortida es coneix amb el nom de “Totxo Federico”, un lloc fantàstic, on la imaginació va donar peu a captar moments impressionants d’aquest esport. L’escalada és un dels esports més característics de la nostra comarca, així que les càmeres i els participants van gaudir d’una jornada d’allò més entretinguda.

De bon matí, els escaladors es van reunir a LoRefugi per esmorzar, allà ja va donar inici a les primeres fotografies.

Una vegada esmorzats, es va sortir cap al Totxo Federico, situat a 1 kilòmetre de la Morera de Montsant, a peus de la Serra de Montsant.

A les 10h, els nois començaven a escalar i les càmeres ja van començar a treure fum. En Jordi Brú va anar explicant els trucs necessaris per fotografiar aquest esport a l’aire lliure i la gent va anar movent-se i buscant la ubicació perfecta.

Ja a l’hora de dinar, es va recollir el material i de retorn a LoRefugi es va aprofitar el bon temps que feia per fer un bon vermut, la xerrameca no va parar ni un moment!

Havent dinat, cada participant va triar les seves 5 millors fotografies i es van posar en comú. En aquest punt, es va anar creant la història de la jornada, configurant i ordenant les imatges més representatives.

A les 19.00h de la tarda es va donar per acabada l’activitat fotogràfica, Històries de l’escalada. Un dia envoltats d’esport, paisatge, fotografia i amb una companyia excel·lent.  

Share This