EL PRÒXIM DIUMENGE 12 D’OCTUBRE TENIM PROGRAMADA UNA NOVA SORTIDA FOTOGRÀFICA RELACIONADA AMB EL MÓN DEL VI. NO TE LA PERDIS!

Si t’agrada la fotografia de natura i t’interessa el procés d’elaboració dels nostres vins, aquesta activitat és per tu! Vine a Cornudella el pròxim diumenge 12 d’octubre i capta amb nosaltres els PAISATGES DEL VI en plena campanya de verema!

paisatges del viAquesta activitat va adreçada a aquelles persones que ja tenen coneixements bàsics de fotografia i volen posar-los en pràctica tot compartint-los amb altres companys, seguint les directius i consells del conductor de la sortida, en Jordi Brú.

Durant la sortida descobrirem i captarem diversos escenaris relacionats amb les vinyes. No només anirem a peu de cep, on descobrirem les feines que es desenvolupen al camp aquests dies i veurem com els pàmpols comencen a canviar el seu característic verd per tons més grocs i marronosos, sinó que també visitarem i fotografiarem les tasques que es porten a terme a un celler prioratí en plena campanya de verema: el Celler Cooperatiu de Cornudella de Montsant.

Acabarem la sortida visitant una de les nostres finques de garnatxa on podrem degustar dos dels productes locals per excel·lència: el vi i el formatge.

Us recordem que per participar a l’activitat cal inscriure’s prèviament trucant al 977821313 o a través del correu electrònic activitats@montsantnatura.cat. Data límit d’inscripció: dimecres 8 d’octubre. I si voleu més informació sobre preus i horaris, podeu consultar la nostra pàgina .

 

Share This