El Priorat ja té a punt les “Jornades gastronòmiques de la tomaca i l’horta del Priorat” i la Fira de la Tomaca

Les activitats començaran el 19 d’agost i tenen com a objectiu donar a
conèixer els productes hortícoles de la comarca, alhora que es fomenta la producció i consum de varietats tradicionals

La tomaca (o tomàquet) i les varietats hortícoles tradicionals, aquest estiu, tornen a ser reivindicats pels establiments turístics de la comarca del Priorat mitjançant les “Jornades gastronòmiques de la tomaca i l’horta del Priorat” i la ja tradicional “Fira de la Tomaca”.

La Fira de la Tomaca (del 19 al 21 d’agost) i les Jornades (del 19 d’agost a l’11 de setembre) s’organtizen amb l’objectiu de donar a conèixer els productes hortícoles de la comarca, a la vegada que es fomenta la recuperació de varietats tradicionals i la seva producció i consum en els establiments turístics prioratins. En definitiva, es tracta de seguir posant en valor la tradició gastronòmica de la comarca, alhora que es mitiga la pèrdua de biodiversitat cultivada.

Durant aquests dies, podreu gaudir d’una estada especial a LoRefugi i deleitar-vos amb les tapes i plats especials que us hem preparat i maridat.

 

Share This