Del 12 al 29 d’agost tindran lloc els Jornades Gastronòmiques “L’Horta del Priorat a taula” dues setmanes podràs gaudir dels millors productes d’hort de proximitat a diferents establiments de la comarca, a més d’altres experiències.
Nosaltres et proposem dues opcions per participar-hi!
A LoRefugi Gastrobar, durant tots aquests dies, podreu delectar-vos amb la degustació d’una Fondue de Sauló de La Segalla amb tomàquets confitats de Somaia, acompanyada d’una copa de vi Jove Les Sorts del Celler Masroig.
A LoRefugi, podreu gaudir d’una estada estada especial Horta del Priorat: 2 nits d’allotjament per a dues persones, 2 sopars de menú especial Horta del Priorat, 2 sopars de menú i visita a l’Hort de Somaia (Poboleda).
A més a més els dies 21 i 22 d’agost, a Falset, la Fira de la Tomaca del Priora donarà a conèixer totes les varietats d’aquest producte d’horta que es cultiven al Priorat.