Un any més ens sumem al Benvinguts a Pagès. Durant el cap de setmana del 30 de setembre i 1 d’octubre us esperem a Cornudella de Montsant on us oferirem diverses propostes per gaudir d’un cap de setmana diferent!

Veniu en família? Us imagineu un espai creatiu just als peus del Montsant i envoltat de vinyes? Creativins és una activitat enoturística i totalment familiar, els protagonistes seran els nens. El vi continuarà sent part essencial de la visita, però li donarem un ús diferent. Un espai singular, una plaça entre les vinyes, on els nens poden deixar pas a la seva creativitat, pintar amb vi i crear amb els materials que la natura ens regala mentre els pares poden gaudir d’un tast de vins en un entorn idíl·lic. Els adults gaudireu d’un tast de vins i productes locals entre vinyes. Reserveu ara >>

Sou winelovers? Dissabte a la tarda gaudireu del TAST DE SETEMBRE, una vesprada única que combina grans vins del Priroat, gastronomia tradicional en directe i música en vi. Reserveu ara >>.

Gaudiu d’un gran cap de setmana! Combineu-vos activitats, visites i àpats com vulgueu durant el cap de setmana. Nosaltres us ho posem fàcil!
Consulteu-nos per telèfon al 977821313 o per correu a info@montsantnatura.cat

Consulta disponiblitat i fes la teva reserva!
Si tens qualsevol dubte, truca’ns al 977821313.

 

Share This