presentacio_CCTGN

El passat divendres 30 d’octubre a les 7 del vespre es va dur a terme, a la Sala d’Actes del Museu d’Art Modern de Tarragona, la presentació del nou Circuit de Curses per Muntanya del Camp de Tarragona.

La presentació va anar a càrrec de diferents representants del comitè del Circuit: Arturo Neriz, president; Judit Juncosa, secretària; Marc Fernández, sotspresident; Sergi Abril, sotspresident i David Vallverdú, tresorer; que van explicar el funcionament d’aquest, el calendari de les 8 proves que comprèn (una per mes de febrer a novembre exceptuant el mes de juliol) i el coeficient de puntuació de cadascuna, el reglament i el sistema de puntuació individual i per equips, els premis i regals per als participants, així com l’acte d’entrega dels mateixos a final de temporada.

A més, es va comptar amb la presència de Gemma Soler, representant territorial de l’Esport a Tarragona que en el torn de precs i preguntes va destacar la gran feina feta per les entitats implicades i agrair la creació d’aquest circuit, necessari a les nostres comarques.

L’acte es va cloure amb un vídeo de totes les proves i amb el sorteig, entre tots els assistents, d’una inscripció per a cadascuna de les curses incloses en el Circuit.

calendari_CCTGN

La 1a prova, la Cursa 4 Termes de Mont-roig va obrir inscripcions en acabar la presentació i ja hi ha els primers corredors inscrits.

La Cursa de Bombers Voluntaris de Cornudella de Montsant, organitzada per l’Associació de Bombers Voluntaris i Montsant Natura, serà la quarta prova del circuit. 

El Circuit és present a les xarxes socials: tant al facebook (facebook.com/circuitcamptgn) com al twiter (@circuitcamptgn) i també compta amb una adreça de correu electrònic (info@circuitcamptgn.cat) i pàgina web www.circuitcamptgn.cat per a qualsevol dubte i/o consulta.

Share This