Aquests dies hem publicat el calendari de SORTIDES FOTOGRÀFIQUES DE NATURA 2017. Com podreu veure, el cicle complert 2017 consta de set sortides fotogràfiques. El conductor d’aquestes sortides serà, com sempre, el nostre amic i veí Jordi Brú Martorell, biòleg de formació i fotògraf de natura per convicció.

CALENDARI D’ACTIVITATS FOTOGRÀFIQUES 2017:

Seguint la línia de les activitats fotogràfiques realitzades els altres anys, pel 2017 hem elaborat un seguit de sortides aptes per a tots els amants de la fotografia, la natura i que tinguin ganes d’aprendre i gaudir darrere d’una càmera.

  • 21/05/2017  Sortida fotogràfica macro
  • 17/06/2017  Sortida fotogràfica Siurana de nit
  • 22/07/2017  Sortida fotogràfica LightPainting

Després de l‘èxit d’Històries del vi, hem programat dues històries fotogràfiques on les imatges prendran significat. L’emoció està assegurada!

  • 29/04/2017  Històries d’escalada
  • Primera quinzena d’octubre 2017  Històries del vi

No només ens agrada sortir al camp i captar-ho tot, sinó que també volem ser capaços de millorar i perfeccionar la nostra capacitat fotogràfica. Amb l’esmorzar fotogràfic, aprendrem, discutirem, comentarem i tot, amb la panxa ben plena!

  • 12/03/2017  Esmorzar fotogràfic de macro
  • 04/11/2017  Esmorzar fotogràfic sol i paisatge

Trobaràs més informació a la pàgina del Centre d’Activitats.

banner_activitats_fotografiques_2017

Ja tenim el nadal aquí i estem molt contents i emocionats per mostrar-vos les nostres ofertes especials, tant pels amants de la naturalesa com pels amants de la fotografia. Busques un regal diferent per al dia de Nadal? Potser algun desig pel Tió? Encara no saps què demanar als Reis? Des del Centre d’Activitats Montsant Natura et donem una idea fàcil i original … Regala activitats fotogràfiques!

Si no saps què regalar aquestes festes, aquí tens la proposta ideal i perfecta. Si reserves el pack complert de les set activitats fotogràfiques abans del pròxim 6 de gener, t’emetrem un Xec Regal. Si tens parella, amics o familiars amants de la fotografia de natura i no saps què regalar-los-hi, aquesta és una boníssima opció. Segur que t’ho agrairan! No t’ho pensis més i aprofita aquesta oferta.  RESERVA EL TEU XEC CLICANT AQUÍ!

Share This