Del Priorat a Patrimoni Mundial per la Unesco

Des de Montsant Natura creiem en la força i el valor del nostre paisatge, i és per això que ens hem adherit a la xarxa Prioritat. Creiem fermament en aquest projecte i volem donar suport a la candidatura. T’hi apuntes?

La comarca del Priorat aspira a que el seu paisatge agrícola sigui reconegut com a Patrimoni Mundial per la Unesco. L’Associació Prioritat, sorgida de la societat civil de la comarca, ha impulsat des del primer moment aquesta candidatura. Porta temps treballant-hi i a poc a poc ha anat avançant. El projecte Prioritat creix, és ben viu, i com més socis i adhesions tingui, més feina podrà fer.

Priortiat aglutina el teixit socioeconòmic i cultural del Priorat entorn als valors del seu paisatge cultural, amb l’objectiu de tirar endavant la candidatura a Parimoni Mundial com a “paisatge cultural agrícola de muntanya mediterrània”. Darrerament ha elaborat un díptic informatiu amb els perquès d’aquesta candidatura. A LoRefugi Bar en tenim uns quants exemplars a la teva disposició, així com també unes quantes butlletes de soci. Vine quan vulguis i agafa’ls. Són per tu!

Si et vols fer soci de Prioritat, només cal que omplis una d’aquestes butlletes amb les teves dades i la facis arribar a la coordinadora del projecte. Hi ha diferents modalitats i tarifes. Segur que trobes la que més s’adapta a la teva butxaca!

I si vols més informació al respecte, pots consultar el web www.prioritat.org o enviar un correu a xarxa@prioritat.org.

 

Share This