oferta_activitatsfotos_nadal2015

Encara no saps què demanar als Reis? Des del Centre d’Activitats Montsant Natura et donem una idea fàcil i original … Regala activitats!

Aquests dies hem publicat el calendari de sortides fotogràfiques de natura 2015 a la nostra recent estrenada web d’activitats. Com heu pogut veure, el cicle complert 2015 consta de quatre sortides fotogràfiques: dos per l’àrea de Siurana i dos per la zona de Montsant. El conductor d’aquestes sortides serà, com sempre, el nostre amic i veí Jordi Brú Martorell, biòleg de formació i fotògraf de natura per convicció.

Si no saps què regalar aquestes festes, aquí tens una proposta molt interessant. Si reserves el pack complert de les quatre activitats fotogràfiques abans del pròxim 6 de gener, t’emetrem un Xec Regal per tan sols 65€. Si tens parella, amics o familiars amants de la fotografia de natura i no saps què regalar-los-hi, aquesta és una boníssima opció. Segur que t’ho agrairan! No t’ho pensis més i aprofita aquesta oferta. Només cal que ens escriguis un correu a activitats@montsantnatura.cat i ens ho sol·licitis!

CALENDARI D’ACTIVITATS FOTOGRÀFIQUES 2015
22/03/2015  Camins de Princeses i Guerrers
24/05/2015  Orquídies de Montsant
04/07/2015  Siurana de Nit
04/10/2015  Paisatges del Vi

En trobareu més informació a la web del Centre d’Activitats.

Share This