MONTSANT NATURA PRESENTA UNA ACTIVITAT INNOVADORA QUE FARÀ GAUDIR D’UNA JORNADA ESPECTACULAR VISITANT LES VINYES EN SEGWAYS.

El proper 2 d’octubre del 2016 tindrà lloc la visita guiada entre vinyes del Priorat amb la divertidíssima via de transport: SEGWAY.

El punt de trobada serà a LoRefugi, situat al poble de Cornudella de Montsant. Una vegada al punt d’inici, emprendrem l’aventura ben d’hora fins ben entrats al migdia on acabarem amb un àpat ben saborós al mateix establiment de LoRefugi.

Per tal de refrigerar-nos, a mitja activitat, ens delitarem amb un tast de productes locals entre les vinyes que tant marquen la nostra comarca. L’entorn és meravellós i l’aventura i la diversió estan assegurades.

Al setembre, en plena verema, gaudirem de tradició i aprendrem tot el procés de la verema gràcies al guia que ens ensenyarà tots els secrets que s’hi amaguen.

Abans de dinar però, baixarem dels segways i visitarem el Celler Cooperatiu de Cornudella de Montsant. Ens endinsarem dins l’edifici i sempre de forma guiada, descobrirem tot allò que s’hi amaga dins d’una de les catedrals del vi del Priorat, construïda pel vallenc i deixeble de Gaudí; Cèsar Martinell.

Ja amb la gana ben oberta, acabarem la jornada a LoRefugi, dinarem i ens lleparem els dits amb un menú deliciós amb productes de la Terra.

Gràcies a aquesta activitat activarem els 5 sentits, tastarem enologia i gastronomia i tot dins d’un marc incomparable. Us animem, doncs, a venir i gaudir d’una estada única que s’oferirà per a tots els amants de la natura, enologia, gastronomia i noves aventures.

reserva_ara

segway_2

Share This