Durant l’experiència CREATIVINS, descobrim petits grans artistes que ens deixen bocabadats amb les seves obres creades amb vi i elements naturals que troben.

Volem compartir amb tothom aquestes petites obres d’art i a més a més agrair a les famílies que dipositin la seva confiança en aquesta activitat enoturística per petits.
I com ho farem? Doncs hem organitzat el sorteig d’una escapada en família entre tots els participants al Creativins del 2022!

PREMI: Estada d’una nit a LoRefugi, sopar a LoRefugi Gastrobar, activitat Entrecòdols, un lot de productes del Celler Cooperatiu.

FUNCIONAMENT DEL SORTEIG

Podran participar-hi tots els nens i les nenes que tinguin entre 2 i 17 anys, que hagin assistit a l’activitat CREATIVINS (tant a la vinya com al celler).

La temàtica serà lliure i sense condicions de tècniques i amb qualsevol material aconseguit durant el transcurs de l’activitat.

En acabar l’activitat, i un cop omplert el formulari d’inscripció, es realitzarà una fotografia de la composició artística que serà publicada a les galeries del sorteig que es trobaran als perfils de xarxes socials de Montsant Natura.

Podran participar del sorteig tots els infants que realitzin l’experiència entre el dia 1 de febrer i el 31 de desembre de 2022.

El sorteig es farà el dia 3 de gener de 2023 i el mateix dia es donarà a conèixer el guanyador o guanyadora.

El premi s’haurà d’utilitzar abans del dia 1 de juny de 2023. Podran participar-hi dos adults i un màxim de 2 infants.

Els guanyadors es comprometen a compartir com a mínim una publicació a les seves xarxes socials durant els dies que gaudeixin del premi.

 

CREATIVINS A LA VINYA

CREATIVINS AL CELLER

Share This