La diversió a Montsant Natura no s’acaba mai! Aquesta vegada us volem fer una proposta on vosaltres sereu els principals protagonistes.

Al llarg de la temporada necessitem models que ens ajudin a promocionar les activitats que us anem oferint, és per aquest motiu que si t’agradaria sortir a les fotos i videos, no t’ho pensis més i digue’ns-ho!

CASTING_4

Què busquem?
Escaladors/es, excursionistes, ciclistes (tant de carretera com de BTT), famílies al complert, parelles joves, i no tant joves, amants de la natura i del Priorat.

Què oferim?
Deixant de banda la diversió d’un dia diferent, gaudireu de l’activitat promocionada o bé l’estada en el cas que sigui necessari. A més a més, una de les vostres meravelloses fotografies us la donarem impreses en gran format.

Com ho has de fer?
És ben senzill, només has d’omplir el formulari amb el vostre perfil bàsic i l’activitat per la qual voldríeu participar. Si vols, també pots enviar-nos alguna fotografia a activitats@montsantnatura.cat
Quan el nostre equip programi una sessió fotogràfica enviarem un correu a tota aquella gent interessada especificant la data, la proposta i el número de persones que necessitem.

 

[si-contact-form form=’4′]

 

CASTING_6

Share This