Sou fans dels tomàquets? Voleu descobrir com funciona un hort on s’hi cultiven més de 30 varietats de tomàquets al cor del Priorat?

 

Cuidar l’entorn i cooperar amb els éssers que hi viuen, dur a terme unes pràctiques de cultiu que s’emmarquen en l’agroecologia i la permacultura. Aquesta és la filosofia de la Judit, la propietària de l’Hort Somaia, que cultiva aquest raconet de món, una jove entusiasta enamorada del Priorat i la vida rural. Ella s’encarrega de seleccionar, multiplicar, i guardar les llavors de totes les varietats per poder elaborar el propi planter cada any.
Entre tomaqueres, descobrireu tot això i gaudireu d’un tast d’algunes de les varietats que s’hi cultiven.

Us allotjareu a LoRefugi, que més que un refugi, és una manera de viure i gaudir de la nostra terra, la nostra comarca, el Priorat. L’edifici, una antiga casa pairal, és lloc de confort de tots aquells que necessiten tranquil·litat i silenci. Al bell mig del poble i de fàcil accés, els trobareu preparats per ensenyar-vos tots els racons que ens envolten. Vine i viu la natura i l’aventura.

Per sopar a LoRefugi Gastrobar us prepararan un àpat especial on els protagonistes dels plats seran els productes d’horta del Priorat.

EL PACK INCLOU: 
– 1 sopar especial l’Horta del Priorat a LoRefugi Gastrobar
– 1 nit d’allotjament a LoRefugi
– Visita i tast de tomàquets a l’Hort de Somaia

Adult: 52,00/persona
Infantil: 35€/persona

 

Experiència comercialitzada per
SiuranaTours Agència de Viatges GC-003761
www.siuranatours.com

Share This