Tal i com vàrem anunciar fa unes setmanes, el 2017 ve carregat de noves experiències fotogràfiques. La última setmana de febrer vam gaudir de la primera sortida: Històries de l’Escalada. La propera experiència serà: l’ESMORZAR MACRO, que tindrà lloc el proper dia 12 de març. Serà una jornada fantàstica on el protagonista principal serà el petit món del Macro, que sens dubte ens deixarà ben bocabadats.

Sempre dirigit pel fotògraf i biòleg Jordi Brú, descobrirem la bellesa de les petites coses, vistes i fotografiades des de ben a prop.

La passió per la natura i la fotografia es veurà reflexada en les nostres fotografies, que captaran la vida, que de vegades ens passa desapercebuda, del Priorat, una comarca fantàstica, carregada d’història, bellesa i sorpreses inesperades.

De bon matí, ens dirigirem cap a la zona escollida per meravellar-nos i endinsar-nos amb aquest món de la Macrofotografia. Una vegada ho haguem captat tot, tornarem a LoRefugi, on farem un esmorzar de forquilla i ganivet, serà el moment ideal per parlar amb els companys la nova experiència i les sensacions viscudes.

Abans de finalitzar, però, comentarem les imatges realitzades, valorarem el resultat i es realitzaran recomanacions i consells per tal de perfeccionar els nostres resultats.

Serà una experiència fantàstica per posar en pràctica tots els nostres coneixements de la càmera i aprendre’n de nous. Acompanyat d’un entorn únic, acabarem enamorats de les nostres fotografies i de l’indret que ens haurà acompanyat.

Trobareu més informació a la web del Centre d’Activitats, i recordeu: cal inscriure’s prèviament a través del formulari del nostre web.

Share This