El 2017 ve carregat de noves experiències fotogràfiques. La primera n’és un exemple, HISTÒRIES DE L’ESCALADA, que tindrà lloc el proper dia 25 de febrer. Serà una jornada fantàstica on el protagonista principal serà l’emocionant món de l’escalada, que ens deixarà meravellats gràcies a l’entorn tant privilegiat que comporta.

Sempre dirigit pel fotògraf i biòleg Jordi Brú, descobrirem les emocions que es viuen en un dia d’escalada, millorarem i aprofundirem els nostres coneixements de fotografia esportiva, aprendrem a captar les sensacions i a utilitzar la nostra càmera de la forma adient.

En un dels indrets més espectaculars, envoltats d’escaladors, captarem l’esforç, la valentia i la seqüència dels moviments fins a la cadena. L’escalada és un esport de superació, on cada moviment és important. L’esperit de superació i el companyerisme ens ajudaran a fotografiar cada un dels moments.

Serà una experiència fantàstica per posar en pràctica tots els nostres coneixements de la càmera i aprendre’n de nous. Acompanyat d’un entorn únic, acabarem enamorats de les nostres fotografies i de l’indret que ens haurà acompanyat.

Trobareu més informació a l’enllaç següent i recordeu: cal inscriure’s prèviament a través del formulari del nostre web.

Share This