500 participants en prendran sortida

cbv2016_ndpEl pròxim diumenge 8 de maig tindrà lloc la sisena edició de la Cursa de Bombers Voluntaris de Cornudella de Montsant, una cursa de referència de les muntanyes prioratines. Les inscripcions es van tancar el passat divendres dia 22 d’abril, en esgotar-se els dorsals disponibles.

La Cursa de Bombers Voluntaris de Cornudella és una cursa de muntanya que va néixer l’any 2011 en el marc dels actes commemoratius del 25è aniversari del Parc de Bombers de la vila i que aquest 2016 ha entrat a formar part del recent estrenat Circuit de Curses de Muntanya del Camp de Tarragona www.circuitcamptgn.cat

La cursa dels Bombers Voluntaris d’enguany segueix comptant amb dos recorreguts: un itinerari de 14 km (amb 678m+) i un altre de 20 km (amb 1057m D+). Igual que l’any passat, l’itinerari curt també es podrà fer caminant. Tota la informació pràctica de la cursa, així com les dades tècniques i el programa, es pot consultar a la web www.cursabomberscornudella.cat.

L’actualitat de la cursa es podrà seguir a través de la pàgina a Facebook www.facebook.com/cursabombersvoluntaris i a Instagram i Twitter amb el hashtag  #CBV2016.

Share This