Finalitza amb èxit el TRAINING CAMP UTSM

Durant 3 dies (12, 13 i 14 d’agost) LoRefugi ha acollit els participants a la primera edició d’aquest clínic d’entrenament, organitzat per Naturetime Events i que ha comptat amb la col·laboració de Montsant Natura, evaSion running Reus, High5 i la Fundació Ametller.

L’activitat començava el dilluns, poc després de les 5 de la tarda amb una xerrada sobre calçat running de “La Sportiva” a càrrec de David Lago de la botiga evaSion running Reus. En acabar, es donava sortida al primer entrament semi-nocturn que recorreria els 22km (1005m+/795m-) entre Cornudella de Montsant i l’Ermita de Sant Antoni.  Sobre les 22:30 tots els participants havien arribat a Sant Antoni, on els esperaven els vehicles per tornar a Cornudella. Dutxa ràpida, un bon sopar i a descansar…

Dimarts la jornada començava d’hora (molt d’hora) 6:30h i tots a taula. Un bon esmorzar per agafar força i sortir amb cotxe fins Sant Antoni. Un cop allí, i després d’un breu breafing de l’etapa (35Kms 978m+/1378m-), tots els participants sortien direcció Cabacés. Després de passar pels avituallaments de Margalef i la Bisbal de Falset, a quarts de tres del migdia arribaven els últims corredors a Cabacés. Amb cotxe van tornar a Cornudella. Dutxa, dinar i migdiada ràpida.
Vora les 18h començava el taller de barretes energètiques, a càrrec d’Astrid Barqué (de la Fundació Ametller), on els participants van aprendre com preparar-se les seves pròpies barretes energètiques per a les curses o entrenaments.
En acabar el taller, Toni Calderón (membre de l’equip Sural-evaSion running) començava una xerrada sobre planificació d’entrenaments per a curses de llarga distància. Després d’un bon sopar, tocava anar a descansar, l’etapa del tercer i últim dia es preveia força dura.

Dimecres la jornada començava encara més d’hora! 6:00h esmorzar i sortida en cotxe fins a Cabacés. Un breu breafing de l’itinerari i sortida (44Km 2022m+/1832m-). Després de passar per la Figuera, la Vilella Baixa i la Vilella Alta, els participants arribaven a Escala-dei des d’on començarien la pujada amb més desnivell de tot l’itinerari: Escaladei (410m), Grau de l’Escletxa, Serra Major (1092m). La calor es feia feixuga i el sol apretava… tot i així a voltants de les 15h tots els participants havien passat ja per la Morera de Montsant i nomès els quedaven 8km per arribar a Cornudella. Un bon dinar i sobretaula, servien per donar punt i final a tres jornades d’entrenament, esforç, convivència, aprenentatge i companyerisme.

Per la part que ens toca, nomès ens queda agraïr a Naturetime Events que hagin confiat un cop més amb nosaltres; a David Lago (evaSionRuning), Astrid Barqué (Fundació Ametller) i a Toni Calderón que hagin compartit els seus coneixments a casa nostra, i a tots els participants que han fet possible aquesta primera edició del TRAINING CAMP UTSM.

galeria_fotografica

Share This