Per acabar de completar les sortides fotogràfiques d’aquest 2020, tornarem a recuperar un dels grans èxits, la fotografia macro, però aquesta vegada els nostres protagonistes seran els bolets.

Durant aquest matí, descobrirem la bellesa de les petites coses des de ben a prop. Tenim preparada una activitat d’allò més interessant on posarem en pràctica les nostres habilitats fotogràfiques i la nostra passió per la natura al llarg d’un matí intens de fotografia.

El punt de trobada serà, com sempre, LoRefugi de Cornudella de Montsant. Una vegada allà, ens dirigirem cap a la zona escollida per meravellar-nos i endinsar-nos amb el món de la Macrofotografia. El mon de la micologia és una passada, i si tenim sort, serem capaços de fotografiar el detall de moltes espècies diferents.  No podia ser, sinó en Jordi Brú, el nostre especialista tant fotogràfic com biòleg qui ens guiï en aquesta fantàstica aventura del petit mon del macro.

A l’hora de dinar, pararem a LoRefugi, a Cornudella de Montsant, on compartirem les sensacions viscudes, anècdotes i intercanviarem opinions.

Per completar l’experiència, a la tarda farem un taller d’edició de fotografies macro, d’aquesta manera, aprendrem a tractar imatges amb detall.

 

9:00h Trobada a LoRefugi 
9:15h Sortida cap a les ubiccions
13:30h Dinar a LoRefugi
15:00h Inici de taller de revelat
19:00h Foto de grup i final de l’activitat

NOTA: El programa pot tenir alguna variació si l’organització així ho considera.

Imprescindible:
– Càmera
– Trípode
– Ordinador portàtil
– Esmorzar (farem parada breu)

Recomanable:
– Cable disparador
– Filtres
– Objectiu macro
– Tubs d’extensió
– Difusor
– Reflector

Molt important:
– Calçat esportiu còmode i ben lligat
– Roba d’abric

Si vens de lluny i no vols matinar, podem oferir-te allotjament! Consulta’ns al 977821313.

 

49€/persona
Inclou assegurança i dinar.

Hem pres un seguit de normes de seguretat i higiene per tal de mantenir un ambient sa i lliure de virus. El sol fet d’inscriure’t i realitzar el pagament implica l’acceptació de les condicions especials.

Llegeix les condicions.

+34 977 82 13 13

ALTRES ACTIVITATS FOTOGRÀFIQUES

No Results Found

The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.

Share This