Han estat uns mesos d’incertesa però sabíem que tornaríem i ho fem amb unes ganes immenses. I estem molt contents d’anunciar-vos que reprenem les activitats fotogràfiques!

La primera sortida serà la tant esperada Via Làctia. Una experiència fotogràfica que tindrà lloc el proper 18 de juliol. Volem tornar a gaudir de les nostres estrelles, que si mirem amunt passen desapercebudes, però que amb l’ajuda d’en Jordi Brú, aconseguirem captar l’essència de l’univers.

Hem pres un seguit de normes de seguretat i higiene per tal de mantenir un ambient sa i lliure de virus. Us aconsellem que llegiu les normes que us exposem a continuació.

Sabem que serà un canvi important d’interacció i conducta amb la resta de la gent, però respectar les normes ens beneficiarà a tots!

Fins a nou avís, aquestes seran les normes i consells que haureu de tenir en compte si participeu a les nostres activitats:

GENERAL

En el cas que tinguis símptomes abans de venir a l’activitat és important que no vinguis per la teva seguretat, la nostra i la de tots.

Si tens símptomes durant o després de l’activitat, avisa’ns per poder prendre les mesures adients.

En cas de necessitar-ho disposarem de bosses per dipositar i endur-te elements d’higiene personal (mascaretes, guants, mocadors…)

En cas que l’activitat es desenvolupi total o parcialment a la sala polivalent, realitzarem neteja a fons de tot l’espai. A part de productes desinfectants, utilitzem màquina d’ozó.

MESURES DE DISTANCIAMENT

Evita ajuntar-te si no és estrictament necessari amb la resta de participants, intenta mantenir 1,5m de distància en tot moment. Sempre que sigui possible, buscarem espais que permetin fer-ho.

En cas de desplaçaments d’ubicacions o arribada al punt de trobada amb vehicle ho hauràs de fer de manera individual (tret de casos de convivència habitual).

MESURES DE PREVENCIÓ ACTIVA

Els guies/monitors abans de l’inici d’activitat es comprovaran la temperatura per assegurar-se que no tenen símptomes.

Abans de començar l’activitat:

• Desinfecta’t de mans amb gel hidroalcohòlic (te’l subministrarem)

• Has d’utilitzar mascareta sempre que no es pugui mantenir la distància de seguretat (si no en portes, te’n podem vendre una)

• No comparteixis cap element de l’equip personal de fotografia amb altres participants.

Evita tocar tot allò que no et sigui necessari.

IMPORTANT

A Cornudella de Montsant hi ha una Àrea Bàsica de Salut amb assistència les 24h.
Si necessites assistència mèdica urgent, pots trucar al 112 les 24 hores del dia.

Si el guia/monitor detecta reiteració de l’incompliment d’aquestes normes, podrà excloure’t del grup, donant per acabada la teva participació a l’activitat. En aquest cas, no es generarà cap devolució de l’import pagat, ni parcial, ni total.

El sol fet d’inscriure’t i realitzar el pagament implica l’acceptació de les condicions especials.

Share This