A partir del dia 29 de juny, reprenem l’activitat de Montsant Natura Adventures. Hem adaptat les rutes que teníem i hem pres totes les mesures necessàries per garantir la màxima seguretat higiènica possible.
Sabem que serà un canvi important d’interacció i conducta amb la resta de la gent, però respectar les normes ens beneficiarà a tots!
Potser serà una mica extrany viatjar amb mascareta, o mantenir distància amb el guia… però el paissatge i l’experiència s’ho valen!

Fins a nou avís, aquestes seran les normes i consells que haureu de tenir en compte si ens visiteu:

General

En el cas que tinguis símptomes abans de venir a l’activitat és important que no vinguis per la teva seguretat, la nostra i la de tots.

Si tens símptomes durant o després de l’activitat, avisa’ns per poder prendre les mesures adients.

En cas de necessitar-ho disposarem de bosses per dipositar i endur-te elements d’higiene personal (mascaretes, guants, mocadors…)

En acabar tots els serveis realitzem neteja a fons de tot el vehicle. A part de productes desinfectants, utilitzem màquina d’ozó.

Mesures de distanciament

No barregem clients en una ruta i/o activitat

Mesures de prevenció activa

Abans de qualsevol servei ens prenem la temperatura per assegurar-nos que no tenim símptomes.

Abans de començar l’activitat, desinfecta’t de mans amb gel hidroalcohòlic (te’l subministrarem)

En cas de portar maletes o bosses, el conductor no les tocarà. Tu mateix les hauràs de carregar i descarregar del maleter.

Has d’utilitzar mascareta sempre que no es pugui mantenir la distància de seguretat amb el guia-conductor (si no en portes, te’n podem vendre una). Dins el vehicle l’ús de mascareta és obligatori. A l’exterior, sempre que es pugui mantenir la distància de seguretat, l’ús de mascareta serà opcional.

Evita tocar tot allò que no et sigui necessari.

IMPORTANT

A Cornudella de Montsant hi ha una Àrea Bàsica de Salut amb assistència les 24h.
Si necessites assistència mèdica urgent, pots trucar al 112 les 24 hores del dia.

Si el guia/conductor detecta reiteració de l’incompliment d’aquestes normes, podrà donar per acabada l’activitat. En aquest cas, no es generarà cap devolució de l’import pagat, ni parcial, ni total.

La reserva, pagament i acceptació de condicions especials es farà a través de la web. La persona que realitza la reserva, es fa responsable de donar a conèixer les condicions especials a la resta de participants.

Share This