A partir de divendres dia 15 de maig, reobrirem LoRefugi Gastrobar. De moment només amb servei i espai de terrassa. Hem treballat per fer més agradable l’estada al jardí, aplicant les màximes mesures de seguretat higiènica. A poc a poc us anirem descobrint totes les novetats que hem preparat!
Sabem que serà un canvi important d’interacció i conducta amb la resta de la gent, però respectar les normes ens beneficiarà a tots!

Fins a nou avís, aquestes seran les normes i consells que haureu de tenir en compte si ens visiteu:

La porta d’accés del Carrer Major romandrà tancada.

No podreu accedir a les nostres instal·lacions si presenteu alguns dels símptomes de la Covid-19 o fa menys de 14 dies que heu estat en contacte amb alguna persona contagiada.

Podeu accedir al lavabo, procurant no tocar cap element de l’interior del local que no sigui imprescindible.

Eviteu tocar superfícies i elements que no us siguin necessaris.

Us recomanem que no deixeu el telèfon, claus ni objectes personals sobre la taula.

Les taules de grups no podran superar en cap cas les 10 persones.

Entre taules hi ha una distància de seguretat de 2 metres. Si us plau, no mogueu ni ajunteu taules i no envaïu l’espai de seguretat.

No disposarem de setrilleres, salers ni salseres compartides. Tots els condiments que podrem oferir-vos seran en mono-dosi, d’ús individual o afegits a la cuina.

Podreu consultar la carta de plats i vins als taulers que trobareu a la terrassa o on-line a la nostra web www.montsantnatura.cat/lorefugibar

Tovallons i estovalles seran de paper d’un sol ús.

Cada cop que uns clients abandonin la taula, procedirem a recollida de tot el material d’un sol ús i a desinfectar taula i cadires. Si us plau abans d’asseure-us a una taula buida, consulteu-nos!

Just entrar a l’escala del jardí trobareu un dosificador automàtic de gel hidroalcohòlic, desinfecteu-vos bé les mans abans d’entrar. Al lavabo en trobareu un altre, si us convé utilitzeu-los sense tocar-los amb les mans.

A la terrassa hi trobareu una paperera de pedal. Llenceu-hi mocadors, guants i qualsevol altre element d’higiene personal que utilitzeu mentre estigueu a la terrassa. 

Share This