El Priorat és terra de llegendes, mites i història. En tot aquest territori no només hi veiem costers de vinya, sinó que també hi trobem un seguit d’ermites i construccions antigues que encara ara s’alcen dretes i que ens deixen constància de la vida que hi va haver fa centenars d’anys.

En aquesta ocasió, anirem a Mas Roger, un conjunt monumental, actualment en desús, una de les joies de l’arquitectura popular del Montsant. El seu origen es remunta al segle XV, però a principis del segle passat es va ampliar i remodelar, amb alguns tocs modernistes. Tot el complex ocupa 100 hectàrees que inclouen zones de conreu, en un espai privilegiat, al nord del municipi, dins el barranc de Cavaloca. Actualment, s’està treballant en la seva recuperació i el Vitec hi treballa hi té una finca experimental de viticultura sostenible.

Aprofitarem que serem a una zona sense contaminació lluminosa, ideal per gaudir i fotografiar el cel nocturn i la Via Làctia. 

El pròxim 4 d’agost gaudirem d’una jornada nocturna diferent, guiada pel nostre fotògraf preferit, en Jordi Brú. Ell, ens explicarà tots els secrets de la fotografia de nit i descobrirem nous horitzons, tant de la càmera com de la comarca.

18:00h: Trobada a La Viella Baixa
18:15h: Sortida cap a Mas Roger
21:30h: Sopar de carmanyola
01:00h: Foto de grup i final d’activitat

NOTA: El programa pot tenir alguna variació si l’organització així ho considera.

Imprescindible:
– Càmera rèflex
– Tripode

Recomanable:
– Disparador

Molt important:
– Calçat esportiu còmode i ben lligat
– Alguna peça d’abric
– Llanterna o frontal

Si vens de lluny i no vols tornar tard cap a casa, podem oferir-te allotjament! Consulta’ns al 977821313.

 

35€/persona
Inclou assegurança.

+34 977 82 13 13

Share This