El proper 7 d’agost, volem tornar a gaudir de les nostres estrelles, que si mirem amunt passen desapercebudes, però que amb l’ajuda d’en Jordi Brú, aconseguirem captar l’essència de l’univers. Serà una activitat d’allò més complerta ja que gaudirem del Montsant, els seus encants i quedarem embadalits de la bellesa de la nit i les imatges que ens dóna.

El punt de trobada serà a la zona del Montsant. És una zona històrica, una zona de pau, sense contaminació lluminosa, ideal per gaudir d’una activitat diferent amb la nostra càmera. Aprendrem noves tècniques i jugarem una mica entre estrelles i planetes.

Una vegada a l’indret d’inici, soparem tots plegats (es pot reservar pícnic) i començarem a capturar les imatges que ens regala la Via Làctia. Tindrem la sensació d’anar-nos empetitint a mesura que ens endinsem en l’activitat.

20:00h: Trobada LoRefugi
20:15h: Desplaçament a la primera localització
21:30h: Desplaçament a la segon localització
22:00h: Sopar de carmanyola
01:00h: Foto de grup i final d’activitat

NOTA: El programa pot tenir alguna variació si l’organització així ho considera.

Imprescindible:
– Càmera rèflex
– Trípode

Recomanable:
– Disparador

Molt important:
– Calçat esportiu còmode i ben lligat
– Roba d’abric
– Llanterna o frontal

Si vens de lluny i no tornar tant tard cap a casa, podem oferir-te allotjament! Consulta’ns al 977821313.

30€/persona
Inclou assegurança.

Hem pres un seguit de normes de seguretat i higiene per tal de mantenir un ambient sa i lliure de virus. El sol fet d’inscriure’t i realitzar el pagament implica l’acceptació de les condicions especials.

Llegeix les condicions.

+34 977 82 13 13

Share This