Sou una família amb ganes de gaudir d’uns dies a la natura? Ja sigui després d’una caminada com després d’una jornada de turisme per la zona. Podreu gaudir d’un àpat LoRefugi Gastrobar, que obre la cuina ben aviat, a les 17h en temporada d’hivern i a les 18h en temporada d’estiu. Hi trobareu propostes per a tots! Menú, carta i plats que adaptarem fàcilment als més petits. 

LoRefugi és un allotjament amb habitacions de diferents mides per tal de poder allotjar-vos tota la família junta. Si veniu sense plans definits, hi trobareu mapes i guies amb informació per a descobrir la comarca a peu, en bici o en cotxe! En el cas de ser un grup gran de famílies, us oferim la possibilitat de gaudir d’esmorzars de forquilla adaptats a les necessitats i a les activitats que es vulguin fer.  A més a més, si ho preferiu, us preparem pícnics perquè pugueu menjar-vos-els on més us vingui de gust!

Des del Centre d’Activitats oferim diverses propostes que poden ser interessants per famílies: Tast de modernisme, una visita guiada al Celler de Cornudella, Entre Còdols, de la vinya al celler, Descobrim la vinya en família, i moltes experiències més.

Si necessites alguna proposta a mida, no dubtis en consultar-nos!

+34 977 82 13 13

Share This