Des del Centre d’Activitats us oferim activitats i visites molt especials: podreu visitar el Celler Cooperatiu de Cornudella de Montsant amb el Tast de modernisme, gaudir d’un bon vermut amb Virmuts, gaudir de les vinyes i el tast de diferents vins amb Tastos a la vinya, caminar entre vinyes amb Entre Còdols. I moltes més experiències!

El Xalet de l’Assut és una casa rural ideal per a grups. Si us allotjeu en aquesta casa i no voleu cuinar, cap problema, us oferm la cuina de LoRefugi i us ho portem per tal que no us hagueu de moure. La casa es troba enmig de la natura, un espai per gaudir de la tranquil·litat gràcies al seu entorn i el jardí ben gran que envolta la casa, aïllats del rebombori dels pobles, ideal per fer barbacoes.

A LoRefugi,  també us podeu allotjar un grup gran, repartint-vos en les diferents habitacions que tenim. És també un espai ideal ja que compta amb un menjador ben gran per fer activitats en grups a l’hivern i una bona terrassa a l’estiu on podem oferir àpats especials a l’estiu.

Tant el refugi com el Xalet de l’Assut, ofereixen propostes d’estades amb activitats pensades per a tot tipus de grups.

Si necessites alguna proposta a mida, no dubtis en consultar-nos!

+34 977 82 13 13

Share This