Quantes vegades heu sortit de nit a fer fotos? De ben segur que menys vegades que durant el dia. És per aquest motiu que al llarg d’aquesta activitat fotogràfica us volem portar pel Priorat i descobrir el patrimoni nocturn del Montsant.

El Priorat és terra de llegendes, mites i història. En tot aquest territori no només hi veiem costers de vinya, sinó que també hi trobem un seguit d’ermites i construccions antigues que encara ara s’alcen dretes i que ens deixen constància de la vida que hi va haver fa centenars d’anys.

Ens mourem per la zona de la Morera del Montsant, on aprendrem a gaudir dels contrastos, de la llum de la lluna, les estrelles i el reflex de la lluna plena sobre el Montsant.

Tots sou benvinguts el dia 29 d’agost per gaudir d’una jornada nocturna diferent, guiada pel nostre fotògraf preferit, en Jordi Brú. Ell, ens explicarà tots els secrets de la fotografia de nit i descobrirem nous horitzons, tant de la càmera com de la comarca.

20:00h: Trobada a LoRefugi
20:15h: Desplaçament a la primera localització
21:30h: Sopar de carmanyola
22:00h: Desplaçament a localització
01:00h: Foto de grup i final d’activitat

NOTA: El programa pot tenir alguna variació si l’organització així ho considera.

Imprescindible:
– Càmera rèflex
– Tripode

Recomanable:
– Disparador

Molt important:
– Calçat esportiu còmode i ben lligat
– Alguna peça d’abric
– Llanterna o frontal

Si vens de lluny i no vols tornar tard cap a casa, podem oferir-te allotjament! Consulta’ns al 977821313.

 

30€/persona
Inclou assegurança.

Hem pres un seguit de normes de seguretat i higiene per tal de mantenir un ambient sa i lliure de virus. El sol fet d’inscriure’t i realitzar el pagament implica l’acceptació de les condicions especials.

Llegeix les condicions.

+34 977 82 13 13

Share This